Sol de España Cambrils
Reserva ara
Inici Sol de España Rentalmar
Avda Diputación 178, Cambrils (+34) 977 353 643

Descobreixi els apartaments Sol d'Espanya Rentalmar

L'edifici Sol d'Espanya Rentalmar Gaudeix d'una ubicació estratègica entre Salou i Cambrils, tocant les belles i tranquil·les platges de Vilafortuny. Al seu voltant pots trobar supermercats, restaurants, bars, etc.

Caminat, en cotxe o en autobús, podràs arribar a Salou, a només 2 km, o un Cambrils, que es troba a 5 km dels apartaments.

La platja on estan els Apartaments Sol de España és una de les més grans de Vilafortuny (Cambrils) amb els seus 1200 metres.

Aquests Apartaments són ideals per a famílies, tant per la seva ubicació com per la seva capacitat i les seves instal·lacions. Disposa de cuina independent equipada amb electrodomèstics i una terrassa moblada per passar moments de relax, aire condicionat per conductes, dues habitacions dobles i un sofà llit (niu) a la sala-menjador, en els nostres apartaments poden allotjar-se fins a 6 persones. També, a l'interior del recinte trobem una piscina per adults i per nens, aquesta esta envoltada d'una zona enjardinada i uns metres del passeig de vianants i la platja.

A part de gaudir de fabulosos banys tant a la platja i a la piscina, i de l'excel·lent gastronomia de Cambrils, també pots conèixer el grandiós passeig marítim de Salou i els seus parcs d'atraccions de Port Aventura World; Si vols, pots obtenir Informació i entrades als parcs en la nostra oficina.

Serveis dels apartaments

  • Wifi

  • Aire condicionat

  • Jardi

  • Parking

  • Piscina

  • TV

Internet: 7€ al dia (Segons disponibilitat).

Parking: 15€ la nit (Segons disponibilitat).