Sol de España Cambrils
Reserva ara
Avda Diputación 178, Cambrils (+34) 977 353 643
Serveis

Serveis

Els apartaments Sol de España ofereixen serveis que proporcionen qualitat addicional, varietat i atenció professional per a unes vacances plenes de comoditats a Cambrils.

Accés a internet

Per només 7 € al dia, vostè pot llogar un mòdem USB amb connexió a internet mòbil que li permet connectar el seu ordinador portàtil a Internet no només en els apartaments, sino sempre que hi hagi cobertura de telefonia. La navegació és il limitada (sense límit de dades), i se li demanarà que deixi un dipòsit de 100 € que es retornarà al lliurament del mòdem USB.

Parking

En els apartaments Sol de España podrà llogar una plaça d'aparcament per estacionar el seu vehicle amb tranquil·litat i seguretat. La reserva de les places de pàrquing ha de fer-se a la recepció en arribar i no està inclosa en el preu de l'apartament. Les places d'aparcament són limitades.

Piscina

A la piscina dels apartaments Sol de España podrà gaudir d'uns moments de diversió mentre es refresca nedant i es relaxa prenent el sol. El recinte disposa també d'una piscina infantil per als nens.

Venda d'entrades

A través de la recepció de Brisasol Salou, podrà comprar entrades per a les principals atraccions de la zona, incloent Port Aventura, Caribe Aquatic Park, Aquopolis, Aquum, Karting Salou, Futbol Club Barcelona, excursions a Barcelona, etc.